marți, 2 august 2016

Confortul casei incepe cu Ghise Design!            Goana dupa inedit, dezvoltarea tehnologica masiva din ultimele decenii si timpul care parca se comprima, sunt doar cateva dintre incercarile la care este supus individul de azi. Din dorinta de a se adapta trendului social, omul cauta ce e mai bun, mai frumos si mai de calitate. Un gadget de ultima generatie, o masina scumpa, o casa mare, personalizata dupa bunul plac, sau o excursie exotica, toate se inscriu pe lista preferintele actuale.

             Pentru a satisface doleantele clientilor sai, Ghise Design, transforma orice locuinta in casa mult visata. Cu produse de calitate, Ghise Design, ofera  clientilor sai mobila personalizata, intr-un pachet complet de servicii: de la masuratori, solutii tehnice, pana la proiectul concret, executie, transport, montaj si garantie, totul este asigurat. Astfel, clientul are posibilitatea sa-si mobileze locuinta in functie de preferinte si sa vada proiectul virtual. Materialele folosite pentru producerea pieselor sau ansamblurilor de mobila persoanalizata sunt materii prime si accesorii de cea mai buna calitate.
            De la mobila de baie, mobila de bucatarie, mobilier pentru dinning, mobilier dressing, mobilier pentru holuri, mobilier pentru dormitoare, pentru magazine, sali de conferinte sau cabinete medicale, paleta de servicii oferite de Ghise Design este foarte stufoasa.             Ceea ce ii recomanda inca de la inceput, este importanta pe care acestia o acorda dorintelor clientilor. Deoarece petrece doar cateva ore in intimitatea caminului, individul simte nevoia unui comfort sporit. Casa se transforma astfel intr-o oaza de liniste si relaxare, in care totul trebuie sa poarte amprenta personala, si fiecare spatiu sa fie utilizat la capacitate maxima. In aceste conditii, mobilierul capata un rol important, acela de a da caminului sentimentul de apartenenta, de “casa”, in care omul abia asteapta sa se intoarca. Astfel, Ghise Design ofera clientilor posiblitatea de a-si personaliza singuri mobila si spatiul in care traiesc.

             Cu o experienta de peste 20 de ani si o gama ce include peste 20 de categorii de mobilier, mobila Ghise Design reprezinta o imbinare perfecta intre stil, comfort si durabilitate, si incorporeaza o munca atenta de design computerizat, materii prime de calitate si tehnologii moderne de productie.

Un comentariu:

Alege Decorami, relaxare si culoare in dormitorul tau!

            Acum doua luni imi vedeam in sfarsit visul implinit: casuta mea facuta pe gustul meu dar parca acum incepea greul! Decoratiunil...