joi, 23 martie 2017

Caroli - inovatie, calitate, profesionalism!

              Suntem cu totii de acord ca micul-dejun este masa cea mai importanta a zilei iar eu intotdeauna am preferat la micul-dejun un sandvis plin de savoare cu salam si cascaval si o salata sanatoasa cu  castraveti, rosii, branza, ardei gras si o paine sanatoasa cu secara, bineinteles prajita. Salamul Semenic este preferatul meu dintotdeauna, il prefer pentru gustul sau delicios si pentru satietatea pe care mi-o da cateva ore bune.





               Dar cei de la Caroli nu se gandesc doar la gustul salamurilor si preparatelor ci si la modul in care sunt pastrate de noi aceste produse pentru a-si mentine savoarea. V-am facut curiosi? Ei bine, inovatia Caroli este #mâncarecunotificare, pe eticheta salamurilor Semenic Extra observand un cadran termosensibil care atunci cand produsul este tinut la temperaturi peste 8°C devine galben si te atentioneaza ca produsul nu este pastrat in conditii optime. Atunci cand temperatura este adecvata eticheta devine verde.







                Este foarte importanta aceasta eticheta deoarece ea ne arata ca produsul este pastrat in conditii bune si putem consuma cu incredere...un produs bine pastrat este un produs sanatos si acum, mai mult ca oricand este foarte important acest lucru pentru ca sunt mamica a doi baietei si imi doresc sa manance sanatos. Salamul Caroli Semenic Extra este preferatul intregii familii si de acum voi  foarte atenta atunci cand il cumpar, eticheta cu carolimetru termic imi va indica daca acel produs a fost pastrat in conditii optime. Daca mergeti in supermarket iar eticheta este galbena va puteti gandi la doua variante: ori produsul este poziţionat uşor în afara vitrinei frigorifice, unde temperatura din ambient este mai mare decât 8°C ori fluxul de aer rece al vitrinei este obturat/ nu ajunge la produs. De acum veti cumpara cu incredere produsul, eticheta verde va va confirma ca este un produs bun, de calitate.






               Ati gasit in magazine produsul cu eticheta inovatoare cu cadran termosensibil? Ce parere aveti?

2 comentarii:

Alege Decorami, relaxare si culoare in dormitorul tau!

            Acum doua luni imi vedeam in sfarsit visul implinit: casuta mea facuta pe gustul meu dar parca acum incepea greul! Decoratiunil...